PoLSoN Quality Products

Ecover Professional D14 Auto Dish Wash -20L

Ecover D14 Auto Dish Wash - 20L

Ecover Professional D14 Auto Dish Wash -20L
Vervangen *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode283418
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Toepassing
Auto Dish Wash D14 is een ecologisch hoogalkalisch vaatwasmiddel voor professioneel gebruik. Het product is samengesteld voor hoge reinigingsprestaties in zacht tot middelhard water.
Auto Dish Wash D14 kan zowel gebruikt worden in ééntanks- als tunnelvaatwasmachines. Het product bevat een combinatie van hoogalkalische stoffen en een goed afbreekbaar antikalkmiddel voor een snelle verwijdering van alle voedselresten zoals eiwitten, zetmeel en vetten. Bij correcte dosering wordt kalkafzetting in de machine voorkomen. Auto Dish Wash D14 kan ook gebruikt worden in voedingsindustrie voor CIP toepassingen. Auto Dish Wash
D14 steeds vorstvrij bewaren. Auto Dish Wash D14 bevat geen kleurstoffen en is ongeparfumeerd.


Gebruiksaanwijzing
Auto Dish Wash D14 wordt bij voorkeur gedoseerd met automatische doseerapparatuur. Voor goede reinigingsresultaten geldt een concentratie van 1ml tot 4 ml/liter dit afhankelijk van waterhardheid, machineprestaties en graad van vervuiling van de vaat. Gebruik Auto Dish Wash D14 bij voorkeur in combinatie met het spoelmiddel Techno Rinse. Auto Dish Wash D14 kan niet gebruikt worden op zachte metalen zoals o.a. aluminium.

Milieuvoordeel:
Alle Ecover Professional machinale vaatwasmiddelen zijn vrij van chloor- of andere halogeenverbindingen en van fosfaten of slecht afbreekbare fosfaatvervangers en van detergenten afgeleid van petroleum. Alle gebruikte detergenten zijn van plantaardige oorsprong. Alle ingrediënten van niet-minerale oorsprong zijn volledig afbreekbaar volgens de OECD 301 F test. Lage impact op het waterleven volgens OECD 202.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review