Industrieël afwas detergent 5L

Ideaal product voor vaatwas met de hand. Zacht voor de huid. Heerlijk fris citroen parfum

Industrieël afwas detergent 5L
12.55 *Prijzen zijn exclusief btw € 15.19 inclusief btw
ArtikelcodeD-Pol 5
Prijszetting 20240208
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Detergent staat sinds mensenheugenis bekend als een super ontvetter en algemeen poetsmiddel gebruikt in de keuken en de voedingsmiddelenindustrie in het algemeen.
Vele kwaliteiten, geuren en kleuren zijn vandaag op de markt te vinden en worden op de meest fantastische manieren voorgesteld en aangeprezen.
Toch zijn maar enkele waarheden écht te hanteren in uw vergelijking met wat anderen aanbieden.
Zo moet een detergent dik vloeibaar zijn om gedoseerd te kunnen worden.  Dat houdt in dat het maximum percentage werkzame stof 35% is. Meer zou betekenen dat dat men in de productie ervan eerder een gel zou creëren dan wat wij allen gewoon zijn.
Zo staat ook dat indien men extra eigenschappen wil toevoegen het % werkzaam product zal inboeten ten voordele van kleur, geur, handbescherming…
Wat het detergent betreft dat wij aanbieden werd gekozen voor toevoegingen van groene kleur, handbescherming en een fris parfum samen met een maximum haalbare 34% werkzame stof.
Met andere woorden, wanneer u kiest voor D-Pol, kiest u voor een professioneel product waar efficiëntie en comfort op de eerste plaats staat.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review