Navulbare dispenser in kunststof wit 1000 ml

Met push cover, duwrichting naar de muur, voor het doseren.

Navulbare dispenser in kunststof wit 1000 ml
26.75 *Prijzen zijn exclusief btw € 32.37 inclusief btw
Artikelcode212018
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Navulbaar

Afmetingen:
H: 25cm
B: 11,5cm
D: 11,5m

Alcogel- en zeepdispenser voor wandmontage. <br />Met push cover, duwrichting naar de muur, voor het doseren van de vulgoederen.  <br />Standaard met grijs venster. <br />Op aanvraag leverbaar in verschillende kleuren vensters.  <br />Met slot en witte PQ sleutel. <br />Met navulfles en zeeppomp.<br />Op aanvraag ook te gebruiken met pouches/cartridges. <br />Modulair systeem. <br />Geschikt voor bedrukking met uw logo.</p>


Bij het ontwerpen van de PlastiQline sanitaire accessoires, zoeken we altijd de balans tussen vorm en functie. Met hun druppel aan de voorzijde en ronde lijnen ogen de zeepdispensers representatief. Maar ze zijn ook nog eens uitermate functioneel. Zo is deze zeepdispenser goed voor bijna een liter reinigingsmiddel.
Aan u de keuze waarmee u de fles navult: alcoholgel, vloeibare zeep, lotions of crème. Die flexibiliteit is minstens even kenmerkend voor de PlastiQline zeepdispensers als de druppel. En dat wordt elke dag gewaardeerd door duizenden gebruikers.
Wilt u uw toiletbezoekers straks ook het gemak van deze kuststof zeepdispenser bieden? Met deze dispenser scoort u in elk interieur.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review