Deb OxyBac Foam Wash 6x1L

Hygiënische schuimzeep met Accelerated Hydrogen Peroxide

Deb OxyBac Foam Wash 6x1L
79.14 *Prijzen zijn exclusief btw € 95.76 inclusief btw
ArtikelcodeOXY1LNL
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voor algemeen gebruik bij het wassen van de handen in food & catering-omgevingen of op de werkplaats, in de gezondheidszorg of in publieke instellingen waar een goede handhygiëne vereist is.

Hoort tot de gesloten cirquit.

U bent gebruiker: wat zijn uw verplichtingen?
(art. 45 & 48 van het KB van 8 mei 2014)
•         Zich registreren op het moment van de aankoop van een biocide uit het gesloten circuit;
•         Registreren, jaarlijks, van de hoeveelheid aangekochte biociden en van de hoeveelheid gebruikte biociden;
•         Beschikken over de nodige kennis en voldoen aan de verplichtingen die zijn opgelegd door de toelatingsakte van het biocide. Deze toelatingsakte is beschikbaar via de lijst van toegelaten biociden op www.biocides.be
Wat gebeurt er met de geregistreerde gegevens?
De aangiftes van verkoop, aankoop en gebruik zullen door de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu vertrouwelijk behandeld worden. De ontvangen informatie zal enkel gebruikt worden binnen het kader opgelegd door de Europese en nationale wetgeving over het op de markt aanbieden en het gebruiken van biociden
Waarom moet men zich registreren?
Het gesloten circuit biedt aan de overheid de mogelijkheid te garanderen en er zich van te vergewissen dat de biociden van het gesloten circuit niet vrij te koop zijn op de Belgische markt.
Door de verkregen informatie zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om het gebruik van producten uit het gesloten circuit in de verschillende economische sectoren in kaart te brengen, of om de verkopers en de gebruikers te bereiken in het kader van sensibilisatieacties, gebruiksaanbevelingen, specifieke opleidingen, enz.
Tot slot zal de FOD een totaalbeeld krijgen van de verkoop, de aankoop en het gebruik van deze biociden met een hoog gezondheidsrisico in België.
Meer informatie


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review