Deb en Swarfega

Deb en Swarfega zijn merknamen die hun goede reputatie te danken hebben aan hun jaren lange kwaliteitsvolle manier van produceren en verdelen.
In deze rubriek vindt u producten en dispensers voor het reinigen, verzorgen en desinfecteren van de handen in de ruimste zin van het woord.  
Bent u op zoek naar handreiniging voor de voedingsindustrie, de gezondheidszorg, een sanitaire omgeving of een technische werkplaats? In deze rubriek vindt u een ruim aanbod super zuinige en uiterst efficiënte reinigingsoplossingen.

Wenst u de handen op een effectieve, snelle maar ook verzorgende manier te desinfecteren binnen de gezondheidszorg, de voedingsindustrie of een andere omgeving? In deze rubriek vindt u eveneens verschillende inhouden, werkwijzen die voor elke situatie de ideale oplossing bieden.
Wenst u een stap verder te gaan en wenst u de handen voorafgaand aan werkzaamheden te beschermen of achteraf de kans te geven om te herstellen dan kan u hier een keuze maken een gamma "ongeparfumeerde" beschermingsmiddelen en verzorgingsproducten.


Beste klanten,