PoLSoN Quality Products

Deb en Swarfega

Deb en Swarfega zijn merknamen die hun goede reputatie te danken hebben aan hun jaren lange kwaliteitsvolle manier van produceren en verdelen.
In deze rubriek vindt u producten en dispensers voor het reinigen, verzorgen en desinfecteren van de handen in de ruimste zin van het woord.  
Bent u op zoek naar handreiniging voor de voedingsindustrie, de gezondheidszorg, een sanitaire omgeving of een technische werkplaats? In deze rubriek vindt u een ruim aanbod super zuinige en uiterst efficiënte reinigingsoplossingen.

Wenst u de handen op een effectieve, snelle maar ook verzorgende manier te desinfecteren binnen de gezondheidszorg, de voedingsindustrie of een andere omgeving? In deze rubriek vindt u eveneens verschillende inhouden, werkwijzen die voor elke situatie de ideale oplossing bieden.
Wenst u een stap verder te gaan en wenst u de handen voorafgaand aan werkzaamheden te beschermen of achteraf de kans te geven om te herstellen dan kan u hier een keuze maken een gamma "ongeparfumeerde" beschermingsmiddelen en verzorgingsproducten.


Beste klanten,