Rugstofzuigers

Toen Pro-Team Inc. in 1987 de eerste echt succesvolle rugstofzuiger lanceerde, bracht dit een ommekeer in de reinigingswereld teweeg. Schoonmaakbedrijven ontdekten namelijk dat ze daarmee gemakkelijker en vooral sneller gebouwen konden schoonmaken De nieuwe manier van stofzuigen werd overal met succes toegepast in: lijnvliegtuigen, waar de schoonmaaktijden zeer kort zijn, lijn- en reisbussen, scholen, restaurants, ziekenhuizen, hotels, winkels, residenties, kantoren enz. Het lichte gewicht dat verdeeld wordt door het draag harnas komt voor het grootste deel terecht op de heupen en verder op de borstomtrek en de schouders. Deze revolutionaire toestellen hebben een zeer krachtige motor en een meer dan behoorlijke inhoud. De korte en zeer brede buizen zorgen voor een minieme luchtweerstand waardoor het volledige motorvermogen in zuigkracht kan gebruikt worden. Daarbij hoeft u met de ProTeam rugstofzuiger niet meer te sleuren langs trappen en andere hoogteverschillen.
De ProTeam rugstofzuigers zijn uitgerust met een 4-traps filtersysteem. Hierdoor wordt voor 99,99% van alle ultrafijn stofdeeltjes binnen het toestel gehouden. Dit is ten zeerste aangewezen bij vele allergieën en draagt sterk bij tot de algemene gezondheid.
Onafhankelijk onderzoek bepaalde in een reeks testen dat men met een traditionele stofzuiger gemiddeld 7,23m² per minuut kan schoonmaken terwijl men met deze rugstofzuiger gemiddeld 14,98m² per minuut haalde.
Meer over deze test vindt u op de ergonomiestite.be
Vandaag wordt Pro-Team beschouwd als wereldleider in het ontwikkelen van systemen voor rugstofzuigen. De Pro-Team rugstofzuigers zijn ultralicht en zeer comfortabel om te dragen. Met hun formidabele zuigkracht verwijderen ze bijna tweemaal zoveel vuil als een klassieke stofzuiger. De rugstofzuigers zijn standaard uitgerust met een uniek 4-traps filtersysteem dat stofmijt, bacteriën en zwevende deeltjes binnenhoudt. Dat resulteert in een gezondere leef- en werkomgeving.