PoLSoN Quality Products

Werner & Mertz

In de rubriek "Werner & Mertz", bij sommigen beter bekend onder de naam "Tana", vindt een zeer uitgebreid aanbod aan duurzame reinigingsmiddelen in standaard verpakkingen en in handige sterk geconcentreerde navulverpakkingen.
Hierin vindt onderhoudsproducten van de volgende soorten: neutrale allesreiniger, universele allesreiniger, allesreiniger op basis van alcohol, interieurreiniger, glas reinigers, krachtige kunststof reiniger,  allesreiniger op ammoniakbasis, krachtige glasreiniger op alcoholbasis, schuimende ruitenreiniger, detergenten voor vloerreiniging, Floor & Surface cleaner, geparfumeerde vloer - en oppervlakreinigers, vloerdetergenten met blijvende parfums,  vloerreinigers op basis van polymeer en zeep, Synthetische vloerreinigers, Long Life Diamond vloerpolis, reinigingsmiddelen voor kuismachines en dweilautomaten, boenreinigers, vloerverzorgingsmiddelen op basis van bruine zeep, krachtreinigers voor ceramische tegels, grondige reinigers voor linoleum, strippers, voor soepele vloeren, sanitairreinigers, WC-gel, toiletreinigers, alkalische ontvetters, ontsmettingsmiddelen met erkenning voor voedingsindustrie, vaatwas tabletten, vaatwasmiddelen, spoelglans producten,  vaatwas reiniger, zure glansmiddelen, ontkalkingsmiddelen,  keukenreiniger, producten voor vlekverwijdering, wasmiddelen, waspoeders, wasverzachter, linnen wasmiddelen,...

Beste klanten,

BREAKING NEWS
verkoop alcoholgel aan particulieren verboden voor alle groothandelaars vanaf 23/03/2020.
  
We willen u graag op de hoogte brengen van verschillende maatregelen die de Belgische regering genomen heeft in verband met biociden.
  • Het Ministerieel Besluit van 23 MAART 2020 houdende bijzondere maatregelen in het kader van de SARS-CoV-2 pandemie op grond van boek XVIII van het Wetboek van economisch recht: dit besluit bepaalt dat de kleinhandelsverkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen en biociden enkel toegelaten is door vergunde apotheken voor zover deze zijn voorgeschreven door een gezondheidszorgbeoefenaar. Voor biociden gaat het over
    • hydroalcoholische gels,
    • handalcohol 
    • waterstof perioxide 12 % en verneveltoestellen (nocospray).
Bij medische hulpmiddelen staan onder andere ontsmettingsdoekjes voor medisch gebruik ook in de lijst.
Dit betekent dat de retailers onder andere deze niet meer mogen verkopen, ook niet meer online. Dit verbod is van kracht vanaf 23 maart en loopt tot 23 juni 2020.

Dwz dat je als groothandel enkel nog alcoholgel mag verkopen aan de zorgsector, ziekenhuizen en aan bedrijven die dit nodig hebben voor het welzijn van hun medewerkers.
Als een bedrijf alcoholgel ter beschikking stelt aan zijn werknemers voor het welzijn ervan MOET dit ook opgenomen worden in de risicoanalyse van dat bedrijf.
Dus geen verkoop meer aan de winkel om de hoek of online !!!
 
Hou rekening met het feit dat de controlediensten van de overheid toegang hebben (zonder voorafgaande verwittiging) tot al uw verkoopfacturen ivm deze verkopen.
Wij, als producent, en onze leveranciers van grondstoffen zijn verplicht hier lijsten van bij te houden die aan de overheid moeten bezorgd worden.

Bij overtreding zien wij ons genoodzaakt alle verkoop van dit product aan uw bedrijf met onmiddellijke ingang te stoppen.

Gelieve daarom deze richtlijnen strikt te volgen.

(als bijlage sturen wij dit MB mee met deze mail)


Met vriendelijke groeten,