Biomix 7in1industrieel enzym. reinigingspreparaat 10kg

Voor alle hygiënische reiniging (grootkeukens, horeca,...) en alle soorten oppervlakken

Biomix 7in1industrieel enzym. reinigingspreparaat 10kg
€ 79.25 68.25 *Prijzen zijn exclusief btw € 82.58 inclusief btw
ArtikelcodeBiomix 7 in 1 -10kg.
Prijszetting 20240116
5 ster(ren) met 2 review(s) Schrijf een review
Biomix 7 in 1 is een industrieel reinigingspreparaat op enzymenbasis. Voor alle hygiënische reiniging (grootkeukens, horeca,...) en alle oppervlakken. Biologisch afbreekbaar en totaal veilig voor mens en milieu. Biomix 7 in 1 vergemakkelijkt de HACCP-methode. Bij voorkeur water gebruiken van minder dan 55°C TOEPASSINGEN: Handvaatwas: Gebruik 2 eetlepels (of 1 bijhorend maatschepje) per 20l liefst warm water. 15 min. Laten inwerken en afspoelen; Vaatwasser: 1 soeplepel Biomix® toevoegen aan de machine. Afhankelijk van het gebruik, na meerdere vaatwasbeurten terug 1 soeplepel Biomix® toevoegen; Afvoerbuizen: Ontgeurt en ontstopt. Maakt de inhoud van de vetvangers vloeibaar. Gebruik hiervoor 4 eetlepels Biomix® in 5 l warm water en giet deze vervolgens in de afvoerbuis; Koelruimtes en frigo's: 1 eetlepel Biomix® oplossen in een emmer warm water. De te reinigen oppervlakken inzepen, enkele minuten laten inwerken, alle vervuiling, zelfs bloedvlekken, lossen op, gewoon wegspoelen; Wasmachine: Ideaal krachtwasmiddel voor alle vlekken van organische oorsprong. (bloed, koffie,thee,gras,chocolade,wijn enz.) 2 doseerschepjes of 4 eetlepels voor een volle machine; Oven, dampkap, braadspit: Los 2 eetlepels Biomix® (1 maatschep) op in 5 l warm water, op de te behandelen oppervlak aanbrengen met borstel, handsproeier of spons, laten inwerken en afspoelen; (indien mogelijk is onderdompelen zeer effectief; Buitenshuis: Tuinmeubelen, terrastegels, kunststof, hout. Geschikt en veilig voor elk materiaal. 1 maatschep Biomix® oplossen in een emmer warm water, de oppervlakken inzepen en voor de rest niks doen. Laat de natuur werken.

Reviews

Aantal reviews: 2
Gemiddelde beoordeling: review.stars
Schrijf een review
30-05-2012
Reeds 13 jaar gebruiker
Ooit ontdekte ik dit product via een vriend. Ik was zo aangenaam verrast door de veelzijdigheid van het product dat velen in mijn omgeving dit eveneens zijn gaan gebruiken.
Het reinigen met enzymen werkt soms iets trager dan een gewoon product maar je krijgt dan ook een zeer grondig resultaat.
30-05-2012
Reeds 13 jaar gebruiker