VisionClean handreiniging

Welkom in de rubriek met VisionCarehandreining en - desinfectie concept van Hygien Vision.
Bent u op zoek naar een totaalsysteem dat zowel handreiniging als desinfectie van de handen aanbied en past binnen het VisionClean totaalconcept dan bent u hier in de juiste rubriek.
Ontdek het totaalconcept via www.visionclean.be
Veilig online besteld, snel en correct geleverd of geïnstalleerd.

Net zoals Deb & Swarfega hebben de producten Vision in deze rubriek een Brits oorsprong en staan voor een kwaliteitsvolle producten en verdeling van hun assortiment.
In dit gamma vindt u vooral producten voor het reinigen en desinfecteren van de handen in sectoren zoals de voedingsindustrie, sanitaire omgevingen of de gezondheidszorg.
Hiervoor zijn standaard en licht geparfumeerde schuimende zepen, antibacteriële handzepen en alcohol gel in het aanbod opgenomen.
Deze gebruikt u in uiterst zuinige en zeer democratisch geprijsde dispensers.
Afhankelijk van de mogelijkheden, uw persoonlijke voorkeur en de praktische behoefte kan u hier kiezen uit systemen met 500-, 1000-, of 2000 doseringen per vulling.


Veilig online besteld, snel en correct geleverd of geïnstalleerd.

Beste klanten,

BREAKING NEWS
verkoop alcoholgel aan particulieren verboden voor alle groothandelaars vanaf 23/03/2020.
  
We willen u graag op de hoogte brengen van verschillende maatregelen die de Belgische regering genomen heeft in verband met biociden.
  • Het Ministerieel Besluit van 23 MAART 2020 houdende bijzondere maatregelen in het kader van de SARS-CoV-2 pandemie op grond van boek XVIII van het Wetboek van economisch recht: dit besluit bepaalt dat de kleinhandelsverkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen en biociden enkel toegelaten is door vergunde apotheken voor zover deze zijn voorgeschreven door een gezondheidszorgbeoefenaar. Voor biociden gaat het over
    • hydroalcoholische gels,
    • handalcohol 
    • waterstof perioxide 12 % en verneveltoestellen (nocospray).
Bij medische hulpmiddelen staan onder andere ontsmettingsdoekjes voor medisch gebruik ook in de lijst.
Dit betekent dat de retailers onder andere deze niet meer mogen verkopen, ook niet meer online. Dit verbod is van kracht vanaf 23 maart en loopt tot 23 juni 2020.

Dwz dat je als groothandel enkel nog alcoholgel mag verkopen aan de zorgsector, ziekenhuizen en aan bedrijven die dit nodig hebben voor het welzijn van hun medewerkers.
Als een bedrijf alcoholgel ter beschikking stelt aan zijn werknemers voor het welzijn ervan MOET dit ook opgenomen worden in de risicoanalyse van dat bedrijf.
Dus geen verkoop meer aan de winkel om de hoek of online !!!
 
Hou rekening met het feit dat de controlediensten van de overheid toegang hebben (zonder voorafgaande verwittiging) tot al uw verkoopfacturen ivm deze verkopen.
Wij, als producent, en onze leveranciers van grondstoffen zijn verplicht hier lijsten van bij te houden die aan de overheid moeten bezorgd worden.

Bij overtreding zien wij ons genoodzaakt alle verkoop van dit product aan uw bedrijf met onmiddellijke ingang te stoppen.

Gelieve daarom deze richtlijnen strikt te volgen.

(als bijlage sturen wij dit MB mee met deze mail)


Met vriendelijke groeten,