Cream Cleaner - Tana Cream Lemon 650ml

Vervangt: Cream Cleaner n° 6 Lemon - Schuurcrème met citroen - 500ml

Cream Cleaner - Tana Cream Lemon 650ml
3.86 *Prijzen zijn exclusief btw € 4.67 inclusief btw
Artikelcode712582
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
- CREAM lemon is het product bij uitstek voor het schoonmaken van alle oppervlakken in keukens en sanitaire ruimtes, waaronder keramiek, email en roestvrij staal.
- Let op met gevoelige kuststof oppervlakken: matte oppervlakken kunnen glanzend worden, glanzende oppervlakken kunnen dof worden.
Schuurmiddel.

CREAM lemon is een biologisch verantwoord schuurmiddel voor harde oppervlakken in sanitaire ruimtes en de voedingsindustrie. Reinigt krachtig door het gebruik van een fijne korrel marmermeel. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.
Verbetert de arbeidsveiligheid, vergeleken met producten van de concurrentie minder agressief voor de handen, verwijdert snel hardnekkig vuil en aanslag zonder het oppervlak te beschadigen.
Lage gebruikskosten, in tegenstelling tot andere reinigingsmiddelen volstaat slechts een kleine hoeveelheid van het product.
CREAM lemon is samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review