Dutch Bins Afvalbak 50 liter in geborsteld RVS

Afvalbak 50 liter gesloten RVS AFP-C, AC SB 50 E

Dutch Bins Afvalbak 50 liter in geborsteld RVS
279.00 *Prijzen zijn exclusief btw € 337.59 inclusief btw
Artikelcode13088
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Vrijstaand of wandmontage.

Afmetingen:
H: 68,9cm
B: 36,6cm
D: 25,4cm

Afvalbak 50 liter RVS anti-fingerprint coating (deksel volledig afgelast).<br />Vrijstaand of voor wandmontage.<br />Met binnenring. Met RVS push klep.<br />Deksel blijft aan de afvalbak zitten, waardoor de afvalzak eenvoudig en snel gewisseld kan worden.<br />Met soft-close systeem.

Deze degelijke afvalbak met subtiel design heeft alles in zich om functioneel te zijn. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over het gemak van een deksel die zelf omhoog blijft staan terwijl de afvalzak wordt verwisselt?
Naast deze handige eigenschap is de afvalbak voorzien van een anti-fingerprint coating. Dit zorgt ervoor dat de afvalbak een hygiënische uitstraling blijft houden.
Naast functionaliteit wilt u uw gasten natuurlijk ook gemak bieden. Deze afvalbak is voorzien van een push klep en soft-close systeem. Dit voorkomt dat de deksel steeds hard dichtslaat.
Dankzij de binnenring die deze afvalbak heeft, kan de afvalzak mooi worden weggewerkt in de afvalbak. Bezoekers zien dus niks van de afvalzak wanneer de afvalbak gesloten is.
Tot slot kunt u zelf kiezen voor wandmontage of vrijstaand.
Wilt u uw sanitaire ruimte verrijken met deze afvalbak? Dit is een absolute voltreffer is zijn soort!

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review