PoLSoN Quality Products

Over ons

PoLSoN startte in 2002 met de verdeling van een biologisch verantwoord reinigingsproduct voor de voedingsindustrie dat werkt op basis van enzymen. Sindsdien is ons aanbod uitgebreid in overeenstemming met de behoeften van onze klanten. Momenteel bieden we een assortiment aan dat reikt van industriële reiniging over particuliere toepassingen tot de voedingsindustrie. Zo vindt u op de website bijvoorbeeld biologisch verantwoorde reinigingsproducten, veiligheidskledij, veegmachines, hulpmaterialen, stofzuigers, hogedrukreinigers, schrob- en dweilmachines, maar ook tal van technische bijproducten.
In het gamma vindt u allerhande producten die respect hebben voor mens, milieu en materiaal. Bij het assortiment producten dat we aanbieden staan we garant voor zowel de continue kwaliteit als de juiste prijszetting.

We staan ook in voor een "one to one" aanpak en streven ernaar een zo gepersonaliseerd mogelijke samenwerking tot stand te brengen.
Tenslotte vinden we het belangrijk om onze klanten juist en volledig te informeren om op die manier te bouwen aan een duurzame relatie.

Op een prettige samenwerking!

Het PoLSoN-team.