HANDDOEKPAPIER INTERFOLD CELLULOSE 3L 2560/doos

Afmetingen vellen: 32x22 CM - 20 x 125 stuks per doos

HANDDOEKPAPIER INTERFOLD CELLULOSE 3L  2560/doos
HANDDOEKPAPIER INTERFOLD CELLULOSE 3L  2560/doos
65.23 *Prijzen zijn exclusief btw € 78.93 inclusief btw
ArtikelcodeQW779926
Prijszetting 20230228
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Het grote voordeel van Interfold handoekpapier:
- In de meeste dispensers kunnen aardig wat velletjes ingevuld worden wat de servicekost aardig verlaagd;
- 1 velletje van een behoorlijk formaat dat uit drie (3) lagen 100% nieuw papier bestaat is meestal voldoende om de handen af te drogen;
- Telkens er een extra velletje dient genomen te worden vraagt dit een handeling waardoor mensen zuiniger zijn in het gebruik;
- Nagenoeg geen privépersonen hebben dergelijke dispensers thuis hangen waardoor dit volstrekt zinloos is het mee te nemen;
- Zeer comfortabel in gebruik betekend een ware verwelkoming van de bezoekers;
- Verpakt in handige bundels;

Kortingsschema
  • 1 = € 65.23
  • 3 = € 55.45
  • 10+ = € 47.13
3-laags en 100% cellulose:
Iets goedkoper produceren is geen kunst, de verhouding tussen prijs en kwaliteit bewaken wanneer men voor kwaliteit kiest daarentegen wel.
Eén van de meest voor de hand liggende manieren om papierwaren goedkoper te kunnen aanbieden is het gebruiken van gerecycleerd papier.
Het zou ecologisch kunnen overkomen om poetspapier uit “herwonnen” vezels te maken, de laatste 10-20 jaar is dit een fabeltje.
Elke zichzelf respecterende papierfabrikant zal immers voor elke boom die ze omhakken er minimaal 2 terug planten.
Zo zijn er momenteel eucalyptusbomen die in een record tijd een zeer lange en kaarsrechte stam ontwikkelen. Deze zijn zeer interessant om te verwerken tot “nieuw” papier.
Op ecologisch vlak zal een jonge en sterk groeiende boom veel meer zuurstof produceren dan zijn oude en volgroeide tegenhanger.
Het grote voordeel voor de gebruiker van 100% cellulose (nieuw) papier is dat hier de vezels nog hun volle lengte en sterkte bezitten.
100% nieuw poetspapier zal hierdoor meer absorberen, minder snel scheuren én in het geval van toiletpapier ook gemakkelijker doorspoelen. De 50% cellulose of 100% gerecycleerde soorten durven tussen de lagen in loslaten en opblazen tijdens het doorspoelen. Twee maal doospoelen kost extra water, de gemiddelde mens doet dit niet en laat iets in het toilet achter wat niet netjes oogt voor diegene die erna komt.

Bij het gebruik van 100% cellulosepoetspapier verbruik je dus minder, het werkt efficiënter en kost uiteindelijk minder in gebruik dan het ‘goedkope’ alternatief.

Kennis mag dan macht zijn, onwetendheid kost al gauw een fortuin.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review