PoLSoN Quality Products

Welkom


Deze webwinkel is de plek bij uitstek voor biologisch en ergonomisch verantwoorde reinigingsoplossingen, een brede waaier aan kwaliteitsvolle toebehoren en randproducten voor zowel de professionele als de particuliere gebruiker.
Gezien het genre producten dat wij aanbieden richten we ons vooral tot de professionele klant, maar particulieren zijn zeker ook welkom.

Alle klanten kunnen bij ons terecht door via de website hun bestellingen door te sturen. De artikels worden door ons geleverd.  Voor kleine bestellingen vragen we een tussenkomst in de transportkosten. Deze bijdrage vermindert of valt volledig weg naargelang het bestelde bedrag groter wordt. Een extra troef van PoLSoN is dat de meeste artikels tegen een interessante korting aangeboden worden. Die korting kan zelfs nog verhogen naar gelang het aantal identieke artikels dat u bestelt.

Om misverstanden te vermijden vragen we u aandacht te besteden aan het feit dat alle vermelde prijzen zijn "exclusief BTW".

Afhankelijk van de aard van het bedrijf en/of de grootorde van afname kunnen bedrijven een kortingssysteem toegekend krijgen.

Maandelijks organiseren wij acties met interessante kortingen. Indien u op de hoogte wil blijven kan u zich vrijblijvend inschrijven op onze nieuwsbrief.

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Op een prettige samenwerking.

Het PoLSoN-team.